• November 30, 2023

Exhibitioniste

Elfie is een exhibitioniste. Ze laat zichzelf van tijd tot tijd graag ontkleed zien. Exhibitionisme komt weinig voor bij vrouwen, meestal zijn het mannen. De straattaal is potloodventers. Toen Elfie nog heel jong was, speelde ze op een zonnige middag graag in het badje in de tuin. Ze was dan bloot, net als andere kinderen. Toen ze wat ouder werd zei mama dat het niet langer mocht. “Je bent er nu te groot voor,” zei ze. En Elfie moest een onderbroekje aan. Ze vond dat niet fijn en ruziede met haar moeder. Ze werd ouder, maar nog altijd vond ze het heerlijk om af en toe naakt te zijn. Ze deed dan haar kamerdeur op slot en was uren lang naakt in haar kamer. Vaak keek ze in de grote passpiegel. Ze zag hoe haar lichaam zich ontwikkelde van kind tot jonge vrouw. Ze zag hoe haar borsten groeide en de eerste haren op haar kutje groeiden. Dat vond ze maar niks en ze kocht een scheermesje. Elfie vond dat ze een mooi gevormd lichaam had en wilde dat graag zo houden, Daarom fietste ze veel, ging naar de sportschool en at bewust. Ze werd ouder en ging steeds meer haar eigen leven leiden. Niemand wist van haar drang zichzelf te ontbloten. Ze ging niet de straat op, naakt maar met een jas aan om zich aan anderen te laten zien. Dat doe je als vrouw niet. Er zijn andere, meer subtielere manieren. Elfie had een oudere zus, Evelyn en een 3 jaar jongere broer: Evert. Ja, haar ouders hadden ze alle drie een naam gegeven die de letter E als beginletter had. Noch haar ouders, noch haar broertje en zus wisten van haar exhibitionisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *