• November 30, 2023

De Lockdown Date

Zaterdagnacht, 30 op 31 januari, ik kon niet slapen, het was een saaie avond geweest, Jonas ik hadden eten laten komen, tv gekeken, beetje tegen elkaar aan gehangen, genoeg bier en wijn gedronken, maar verder was het een lazy avond zonder dat er veel gebeurde. De avondklok was om 21.00 ingegaan dus dates zaten er ook niet echt in, niet dat ik daar na een lange werkdag met vele pakketjes bezorgd te hebben nog veel zin in had, maar dat het niet kon maakte me sowieso al een beetje depressief.

Voor wie me nog niet kent, ik ben Tommy, of Tom, 27 jaar en woon samen met mijn vriend Jonas. We kennen elkaar al bijna ons hele leven lang, veel gesport samen en 5 jaar geleden sloeg de vonk, of het besef, eindelijk over en hebben we besloten om samen verder te gaan.
Het was al 2 uur en ik had nog geen oog dicht gedaan, Jonas sliep bijna direct, zoals altijd, en ik draaide over het algemeen nog een half uur lang van links, naar rechts en weer terug voordat ik in slaap viel, maar vannacht, het lukte niet.
Ik pakte mijn telefoon en opende Grindr. We wonen in een klein dorp dus verwachtte niet al te veel mensen online te zien, dat bleek ook het geval. Degene die het dichtst in de buurt online zat, zat op 6 kilometer afstand. 22 jaar, trucker, stond er in z’n profiel. Grote kans dat hij op doorreis was en tijdens hij reizen even keek of hij nog berichten had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *