• November 30, 2023

Samen in het hotel

De dag was weer vroeg begonnen. De wekker ging en slaperig liep ik richting de douche. Vandaag was de dag dat we elkaar weer zouden zien en gelukkig nu langer dan alle andere keren. Ik zette de kraan open en trok mijn boxershort uit… Het warme water stroomde over me heen en mijn gedachten gingen naar vanmiddag in combinatie met de afgelopen keren. Ik voelde de opwinding groeien, mijn lichaam reageerde… Mijn handen gleden naar beneden en ik streelde mijn lul. De gedachten aan haar geluidjes, haar lichaam en de komende nacht maakten dat hij keihard was. Mijn hand nam hem vast en bewoog rustig heen en weer, ik voelde hoe mijn opwinding groeide, lang ging ik het niet volhouden… Ik voelde hoe ik klaarkwam en onder het warme water kwam ik rustig bij. Na een aantal minuten stapte ik uit de douche, droogde me af en kleedde me aan. Na een snel ontbijt stapte ik de auto in om aan de werkdag te beginnen. Op mijn telefoon zag ik dat ze nog moest slapen, er was nog geen reactie. De radio speelde muziek, op het gemak reed ik richting kantoor en liet de dag zijn werk doen… In de verte kwam de trein het station binnenrijden en eindelijk stapte ze uit. Ik zag haar mijn kant op lopen, zo mooi, zo sexy, zo sierlijk. We omhelsden elkaar en de zoen was innig. Ik trok haar tegen me aan en rook haar parfum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *